Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφαρμογή με πειρατικές ταινίες και σειρές ξετίναξε το App Store μέχρι να… ξυπνήσει η Apple

*
Έναν υπνάκο πήραν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του App Store και μια εφαρμογή με πειρατικές ταινίες και σειρές κατάφερε να διαλύσει τους servers στα downloads. Ο λόγος για το app Kimi που ξεπέρασε Netflix και Prime Video σε κατεβάσματα στον τομέα των δωρεάν entertainment apps.

Η Apple ξύπνησε λίγο αργά και την αφαίρεσε, καθώς είδε το περιεχόμενο στο οποίο οι κάτοχοι iPhone και iPad είχαν πρόσβαση. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Wired, το Kimi ήταν καμουφλαρισμένο έτσι ώστε να φαίνεται σαν εφαρμογή που ζητάει να βρει κανείς διαφορές ανάμεσα σε εικόνες, αλλά πίσω από αυτό το αθώο παιχνίδι κρυβόταν το… διαβολικό σχέδιο των developers.


Η ποιότητα των ταινιών και σειρών που προσέφερε ήταν διαφορετικό ανάλογα με την παραγωγή, ωστόσο μάλλον αυτό δεν ενόχλησε κανέναν. Η Apple είναι γνωστή για το πόσο ελέγχει τις εφαρμογές που μπαίνουν στο App Store της και μένει πλέον να δούμε αν θα έχουμε παρόμοια περιστατικά με την «απελευθέρωση» που θα έρθει στη συσκευή με το iOS 17.4
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*