Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans αναφέρουν πως το ρολόι της συλλεκτικής του Starfield άρχισε ήδη να χαλάει μετά από ένα μήνα

*
Το ρολόι που βρισκόταν στη συλλεκτική του Starfield φαίνεται πως εμφάνισαν προβλήματα σε κάποιους χρήστες. Κάποιος από αυτούς, δε, ανέφερε πως επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και πως δεν του προσφέρθηκε κάποια αντικατάσταση ή αποζημίωση μέχρι στιγμής. «Το ρολόι χάλασε μετά από ένα μήνα και μία εβδομάδα χρήσης», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Reddit και συμπλήρωσε «το άφησα στο φορτιστή και μια μέρα μετά… είναι νεκρό. Δοκίμασα τα πάντα, ακολούθησα τις οδηγίες υποστήριξης στο site της Bethesda, αλλά τίποτα δεν μπορεί να το επαναφέρει. Δεν περιμένω τίποτα, αντικατάσταση ή αποζημίωση. Θα καταλήξει λογικά στο κουτό αγοράς… χαλασμένο».

So much for the Starfield watch. It's dead after a month and a week.
byu/Tovrin inStarfield


Κάποιοι ακόμη ανέφεραν στα σχόλια πως είχαν παρόμοια περιστατικά, άρα δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός. Κάποιος σημείωσε πως «το δικό μου χάλασε μερικές ημέρες μετά την αγορά. Το άφησα να φορτίζει το βράδυ και κόλλησε. Ανταλλάζω mails εδώ και ένα μήνα περίπου με την υποστήριξη της Bethesda. Τους το έχω στείλει πίσω και περιμένω να μου επιβεβαιώσουν ότι θα μου το αντικαταστήσουν». Υπενθυμίζουμε πως τα προβλήματα είχαν εμφανιστεί από το πρώτο διάστημα στα ρολόγια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Chronomark watch screen seems broken?
byu/awesomedragon26115 inStarfield
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*