Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Νέο -λευκό- Xbox Series X ετοιμάζεται, με δύο σημαντικές αλλαγές

*
Η Microsoft φαίνεται πως εργάζεται και ετοιμάζει ένα νέο Xbox Series X σε λευκό χρώμα για το επόμενο διάστημα. Η αμερικανική εταιρεία δείχνει -βάσει όλων των διαρροών- πως εργάζεται για να επιτεθεί στο κομμάτι του hardware και το πρώτο από τα νέα συστήματα που θα δούμε είναι ένα λευκό Xbox Series X με δύο διαφορές.

Σύμφωνα με το Exputer και τις πηγές του (που έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστες), η κονσόλα θα είναι ψηφιακή (δεν θα έχει δηλαδή Blu-ray drive) και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, με ενδεχόμενο και για μια μικρή καθυστέρηση.


Η νέα έκδοση της κονσόλας θα έχει και βελτιωμένο headsink και αναβαθμισμένο Nexus socket.

Στόχος της Microsoft είναι να πουλάει το νέο σύστημα 50-100 δολάρια/ευρώ κάτω από το τωρινό μοντέλο Xbox Series X, με εμφανή στόχο να «χτυπήσει» το PS5 στην τιμή του και να οδηγήσει προς τα εκεί κόσμο και με τις νέες κυκλοφορίες των studios της που θα έρθουν και στο Game Pass. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*