Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Razer ενισχύει τη θέση της στην αγορά των laptops με τα Blade 16 και Blade 18

*
Με την άφιξη των επεξεργαστών 13ης γενιάς της Intel και τις νέες κάρτες γραφικών της σειράς 40 της NVIDIA, η Razer ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά των laptops με τα Blade 16 και Blade 18.

Το Blade 16 έρχεται με επεξεργαστές Intel Core-i9 HX και κάρτες γραφικών NVIDIA RTX 4090. Το πάχος του είναι σχεδόν 2,2 εκ. και ζυγίζει περίπου 2,5 κιλά. Είναι εφοδιασμένο με οθόνη mini LED 16:10 που υποστηρίζει dual-modeμ δηλαδή δύο διαφορετικές αναλύσεις και ρυθμούς ανανέωσης. 4K στα 120Hz ή FHD+ στα 240Hz. Οπότε μπορείτε να αλλάζετε την ποιότητα την απεικόνισης ανάλογα με το περιεχόμενο που θέλετε να προβάλετε. Η μέγιστη φωτεινότητα για το πρώτο mode φτάνει στα 1000 nits και για το δεύτερο στα 600 nits. Πάντως, για την εναλλαγή θα πρέπει να τερματίσετε τη λειτουργία του συστήματος και να κάνετε ξανά boot.


Το Blade 18 είναι ένα από τα ιχυρότερα laptops που έχει παρουσιάσει ποτέ η εταιρεία. Είναι εφοδιασμένο με οθόνη ανάλυσης QHD+ στα 240Hz και 5MP webcam, οπότε μπορείτε να πραγματοποιείτε livestreams σε υψηλή ανάλυση. Έχει έξι ηχεία που υποστηρίζουν THX spatial audio. Και τα δύο laptops έχουν πολλαπλές θύρες USB-C με Thunderbolt 4, πλήρους μεγέθους SD card reader, HDMI 2.1 ακόμα και υποδοχή για Ethernet (η τελευταία όχι διαθέσιμη στο Blade 16).

Από τιμές, το βασικό μοντέλο Blade 16 ξεκινάει από τα $2.700 και το Blade 18 από τα $2.900. Αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα το πρώτο τρίμηνο του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*