Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Βρετανία πιο κοντά από ποτέ στην απαγόρευση κινητών στα σχολεία

*
Η χρήση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία από μαθητές είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζεται σε όλες τις χώρες και η Βρετανία φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την απαγόρευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βρετανική κυβέρνηση μπαίνει κι αυτή με τη σειρά της σε μια νέα εποχή, αφού έκανε ήδη σχετικές ανακοινώσεις και θα δώσει οδηγίες στα σχολεία.

Οι ειδικοί κρούουν συχνά το τελευταίο διάστημα τον κώδωνα του κινδύνου για την απόσπαση προσοχής που προκαλούν τα smartphones στους μαθητές και η Βρετανία ακολουθεί το αντίστοιχο παράδειγμα της Γαλλίας και της Ιταλίας στο συγκεκριμένο θέμα. Κάποια σχολεία στη Μ. Βρετανία έχουν ήδη κανόνες για τη χρήση των κινητών εντός των αιθουσών διδασκαλίας.


Η Υπουργός Παιδείας της χώρας, Gillian Keegan, δήλωσε πως «τα σημερινά παιδιά μεγαλώνουν σε έναν σύνθετο κόσμο και ζουν εντός και εκτός διαδικτύου. Αυτό παρουσιάζει πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες, αλλά και προκλήσεις. Απαγορεύοντας τα κινητά, τα σχολεία μπορούν να δημιουργήσουν πιο ασφαλή και ήρεμα περιβάλλοντα για να λαμβάνουν οι μαθητές την εκπαίδευση που τους αξίζει». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*