Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google επιβεβαίωσε πως δούλευε σε δεύτερο αναδιπλούμενο smartphone

*
Η Google αποκάλυψε το Google Pixel Fold τον Μάιο του 2023 και απέδειξε πως μπορεί και αυτή να προσφέρει καλής ποιότητας αναδιπλούμενα smartphones. Η τιμή του σίγουρα είναι αρκετά υψηλή, παρόλα αυτά η Google δηλώνει ικανοποιημένη απο το λανσάρισμα, ενώ η συσκευή έχει κάνει “Sold Out” στα καταστήματα.

Η εταιρεία αποκάλυψε πως είχε στα σκαριά και δεύτερο αναδιπλούμενο smartphone, για το οποίο ακύρωσε τα σχέδιά της, αφού θεώρησε πως δεν ήταν αρκετά καλό “ακόμη”. Η πληροφορία έρχεται δια στόματος της Ivy Ross, υπέυθυνης σχεδιασμού προϊόντων της Google, σε ένα podcast της εταιρείας.


Τελευταία άλλωστε, ακουγόνταν φήμες πως η Google εργαζόταν σε ένα foldable παρόμοιο με την σειρά Galaxy Z της Samsung. Δεν γνωρίζουμε αν η ακυρωμένη συσκευή ήταν κάτι τέτοιο και ενδεχομένως να περάσει κάποιος καιρός μέχρι να μάθουμε, αφού προς το παρόν έχει ήδη κυκλοφορήσει μόλις το Google Pixel Fold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*