Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HMD Global μεταφέρει την παραγωγή Nokia smartphones στην Ευρώπη

*
Η φινλανδική HMD Global που έχει αναλάβει το σήμερα της Nokia και των smartphones της ανακοίνωσε πως ξεκινάει την παραγωγή των 5G μοντέλων στην Ευρώπη. Το πρώτο smartphone που θα συναρμολογηθεί στην ήπειρό μας είναι το Nokia XR21, το νέο ανθεκτικό τηλέφωνο της εταιρείας σε νερό και σκόνη. Σύμφωνα με άρθρο του Reuters, η συσκευή θα κατασκευαστεί σε εργοστάσιο της Ουγγαρίας. Μέχρι πρότινος, η HMD κατασκεύαζε τα σύγχρονα Nokia smartphones σε περιοχές της Ασίας, όπως η Ινδία και η Κίνα, σε συνεργασία με την Foxconn, αλλά πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε πως θα απαντήσει στα αιτήματα χρηστών για μεταφορά της διαδικασίας στην Ευρώπη. Η HDM ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία που θα κατασκευάζει smartphones στην Ευρώπη και για να το γιορτάσει θα φτιάξει μια συλλεκτική “Made in Europe” έκδοση του Nokia XR21 με ειδική συσκευασία. Μόλις 30 από αυτά τα τηλέφωνα θα πουληθούν μέσω του επίσημου site της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*