Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei ξεκίνησε την ανάπτυξη του Huawei P70 για να το κυκλοφορήσει το 2024

*
Η πορεία του Mate 60 έδωσε στην Huawei το «πράσινο φως» για να προχωρήσει με την ανάπτυξη της επόμενης ναυαρχίδας, η οποία θα είναι το Huawei P70. Η κυκλοφορία της αναμένεται το 2024, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε αυτή τη στιγμή περισσότερες πληροφορίες για το chipset και τα υπόλοιπα parts που θα επιλεγούν.

Οι πρώτες αναφορές στην πλατφόρμα Weibo μιλούν για ένα νέο υψηλής συχνότητας panel προστασίας των ματιών στην οθόνη, αλλά και υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει και τα περισσότερα parts που θα έχει δημιουργήσει ποτέ η ίδια, προφανώς στην προσπάθεια να ανεξαρτητοποιηθεί από κάθε τρίτο συνεργάτη.


Ακούγεται μάλιστα πως θα ανακοινώσει τον δικό της αισθητήρας CMOS για το Huawei P70, ενώ υπάρχουν ακόμη και πολλές ακόμη παράμετροι που μένει να δούμε πως θα χειριστεί (όπως το chip για την επικοινωνία με τα δίκτυα). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*