Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei προγραμματίζει εκδήλωση για τις 12 Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι

*
Η Huawei φαίνεται πως θα κλείσει τη χρονιά με ανακοινώσεις και συγκεκριμένα μέσω κάποιας εκδήλωσης που θα γίνει στο Ντουμπάι την επόμενη εβδομάδα. Η πρόσκληση του event έχει τον τίτλο “Creation of Beauty” και έχουμε να κάνουμε είτε με τα αποκαλυπτήρια του Huawei MatePad Pro 13.2, είτε του MatePad Pro 11 2024 ή και των δύο.

Στην πρόσκληση φαίνονται ακόμη στο επάνω δεξιά μέρος δύο άλλα αξεσουάρ που ουδείς γνωρίζει τι είναι και κάποιοι εκτιμούν πως πρόκειται για νέα earphones ή ένα νέο smart gadget με HarmonyOS.


To Huawei MatePad Pro 13.2 παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο με οθόνη με notch, Kirin 9000S chipset, μπαταρία 10.100 mAh και δύο μήνες αργότερα εμφανίστηκε το 11ιντσο αντίστοιχο προϊόν με ίδιο SoC. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*