Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ιαπωνία απέκτησε foldable smartphone που πωλείται από 265 δολάρια! (video)

*
Η αγορά των foldables κινείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα στα της τιμής λιανικής των συσκευών και η Ιαπωνία υποδέχτηκε το πρώτο smartphone της κατηγορίας σε πολύ χαμηλή τιμή. Το ZTE Libero Flip είναι ένα νέο μοντέλο που σχεδιαστικά προσεγγίζει περισσότερο το Galaxy Z Flip και θα πωλείται στην τιμή των 420 δολαρίων (ή 265, αν το κάνει κανείς προ-παραγγελία).

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας Qualcomm Snapdragon 7 Series και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 6.9 ιντσών με ανάλυση 2790x1188 pixels OLED, μπαταρία 4310mAh και ένα στρογγυλό πλαίσιο στο εξωτερικό τμήμα για τις κάμερες και την εξωτερική οθόνη. Η ανάλυσή της είναι 466x466 pixels και η διάμετρος φτάνει την 1,43 ίντσα.


Η κεντρική κάμερα είναι στα 50MP και συνοδεύεται από μια 2MP depth cam και μια 16MP selfie cam. Η συσκευή «τρέχει» Android 13 και έχει 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και υποστήριξη για Wi-Fi 7, Bluetooth 5.2 και φόρτιση έως και 33W μέσω θύρας USB-C.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*