Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Meta θα διαγράψει λογαριασμούς του Oculus στο τέλος του Μαρτίου

*
Στις 29 Μαρτίου η Meta θα διαγράψει τους λογαριασμούς Oculus και όλα τα apps, store credits, achievements και friend lists. Όλα θα χαθούν εκτός αν οι χρήστες μετατρέψουν το λογαριασμό τους σε Meta accounts.

H Meta έχει στείλει emails σε κατόχους Meta Quest για να τους θυμίσει το deadline και να αλλάξουν τα Oculus accounts σε email-based Meta accounts.

Τον Αύγουστο του 2020, η Meta ανακοίνωσε πως όλοι οι χρήστες Quest θα χρειαστούν λογαριασμό στο Facebook για να χρησιμοποιούν το headset τους ως την 1η Ιανουαρίου 2023. Έπειτα, αρκετοί δήλωσαν πως όταν έφτιαχναν ένα νέο account στο Facebook το headset σταματούσε να δουλεύει. Έτσι η Meta παρουσίασε ένα account system τον Αύγουστο του 2022 που επέτρεπε στους παίκτες να παραβλέψουν την σύνδεση με λογαριασμό Facebook.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*