Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft διαφήμιζε νέο χειριστήριο με σύνθημα “Feel the Burn” την ημέρα που έκλεινε 4 studios!

*
Στο χειρότερο timing αποφάσισε να επικοινωνήσει η Microsoft τη νέα Fire Vapor Special Edition του ασύρματου χειριστηρίου του Xbox και μάλιστα με σύνθημα “Feel the Burn”. Η αποκάλυψη και προώθηση του νέου περιφερειακού έγινε την ίδια ημέρα που αποκαλύφθηκε πως προχωράει σε κλείσιμο 4 studios της, όπως οι Arkane Austin και Tango Gameworks και είναι εμφανές πως όλο αυτό δεν πήγε καλά στην κοινότητα των gamers που αντέδρασε εξοργισμένα.

Το νέο χειριστήριο έχει έντονο πορτοκαλί και μαύρο χρώμα σε μια σύνθεση που θυμίζει φωτιά. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν μέσω ενός blog post, αλλά και αναρτήσεων στα social media, με το community να δείχνει ιδιαίτερα αρνητικό ως προς το timing μιας τέτοιας ανακοίνωσης. Η ανάρτηση στο Xbox Wire είχε διαφορετικό τίτλο ή τουλάχιστον τίτλο που άλλαξε λίγο μετά το ανέβασμά της.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*