Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για την Arkane Austin, την Tango Gameworks και άλλα δυο studios της Bethesda

*
H Xbox ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο σε τέσσερα studios της Bethesda, μεταξύ των οποίων η δημιουργός του Redfall, Arkane Austin και η Tango Gameworks που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Hi-Fi Rush. Στην ίδια ομάδα προστίθενται η Alpha Dog και η Roundhouse Games, με ένα μέρος του προσωπικού τους να μεταφέρεται σε άλλα studios. Οι υπάλληλοι των Xbox Game Studios ενημερώθηκαν μέσω ενός email που έστειλες ο επικεφαλής τους, Matt Booty.

Ο Booty τόνισε ότι η κίνηση αυτή έρχεται μετά από αλλαγή σε θέματα που αφορούν την προτεραιότητα που δίνεται στους τίτλους και στην κατανομή των διαθέσιμων πόρων. Κάποιοι υπάλληλοι θα τοποθετηθούν σε άλλες ομάδες και κάποιοι θα απολυθούν.


Από εκεί και πέρα, οι servers του Redfall της Arkane Austin θα παραμείνουν online και θα γίνουν κάποιες καλές προσφορές σε όσους είχαν αγοράσει το Hero DLC. Διαθέσιμο θα συνεχίσει να είναι και το Hi-Fi Rush της Tango Gamewors. Οι servers του Mighty Doom της Alpha Dog θα κλείσουν στις 7 Αυγούστου και θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα αγορών εκ μέρους των παικτών. Όσον αφορά τη Roundhouse Games που δημιουργήθηκε μετά το κλείσιμο της Human Head Studios, τα μέλη της θα ενταχθούν στη ZeniMax Online Studios.

Ο Booty συνεχίζει λέγοντας στο προσωπικό ότι η Bethesda "παραμένει ένας από τους βασικούς πυλώνες του Xbox" παρά το κλείσιμο των studios.

"Καθώς επαναπροσδιορίζουμε τα σχέδια και τους πόρους μας για να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επιτυχία σε αυτόν τον περίπλοκο και μεταβαλλόμενο κλάδο, οι ομάδες μας στις Arkane Lyon, Bethesda Game Studios, id Software, MachineGames, ZeniMax Online Studios και τις εκδοτικές και εταιρικές ομάδες της Bethesda θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν νέα IP, να εξερευνήσουν νέες ιδέες για παιχνίδια και να επεκτείνουν τα υπάρχοντα franchise μας»=", έγραψε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*