Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ζητάει πίσω κονσόλες από τα sites που έγραψαν για την άνοδο της τιμής του Xbox στη Βραζιλία

*
H απόφαση της Microsoft να ανεβάσει κατά πολύ την τιμή των Xbox Series στην αγορά της Βραζιλίας δεν έφερε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Όπως φαίνεται, τα sites που κατέγραψαν την αύξηση αυτή του Xbox Series S από τα 530 στα 730 δολάρια και την κατέκριναν κιόλας, βρέθηκαν σε μια πρωτοφανή κατάσταση. Η αμερικανική εταιρεία φέρεται να τους ζήτησε να επιστρέψουν άμεσα τις κονσόλες που τους παρέχονται από την ίδια για τις παρουσιάσεις των παιχνιδιών και κάποιοι το πήραν αυτό ως «τιμωρία» για τη στάση που τήρησαν προ ημερών. Οι εταιρείες παρέχουν κονσόλες και περιφερειακά σε sites με μορφή δανεισμού για να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των Μεσων και των δημιουργών περιεχομένου, ωστόσο αυτές δεν περνούν ποτέ στην κατοχή τους επίσημα και παραμένουν δανεικές. Απλά, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*