Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung φέρνει στην Ευρώπη θήκες Pokémon για τα Galaxy Buds!

*
Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση ειδικών θηκών Pokémon για τα ακουστικά της Galaxy Buds! H κορεατική εταιρεία θέλησε έτσι να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του franchise που βλέπουμε στα συστήματα της Nintendo (και όχι μόνο) και έτσι δίνει και στους fans των μυστήριων αυτών πλασμάτων την ευκαιρία να τα έχουν πάντα μαζί τους.

Οι Ισπανοί θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν τις νέες θήκες και θα είναι σχεδιασμένες βάσει των τριών δημοφιλών Pokeballs Ultraball, Greatball και Masterball. Θα είναι συμβατές με τα Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro και Galaxy Buds FE.


Οι θήκες αυτές θα είναι απλά για τη μεταφορά των ακουστικών και δεν θα προσφέρουν κάτι παραπάνω (πχ. φόρτιση) από αποθήκευσή τους. Η τιμή κάθε θήκης Pokémon ορίστηκε στα €39,91 και αναμένεται να τα δούμε και σε περισσότερες αγορές τις επόμενες ημέρες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τις θήκες στο ισπανικό site της Samsung, εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*