Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε κι άλλο PS5 bundle με σημαντική κυκλοφορία του Νοεμβρίου

*
Μπορεί το PS5 Slim να κυριαρχεί στην επικαιρότητα, αλλά η Sony ανακοίνωσε κι άλλο ένα πακέτο του υπάρχοντος μοντέλου με μια σημαντική κυκλοφορία του Νοεμβρίου. Ο λόγος για το Call of Duty Modern Warfare 3, ένα παιχνίδι που είναι σίγουρα σημαντικό για την ιαπωνική εταιρεία και τους παίκτες στις κονσόλες της.

Η αναφορά στο νέο αυτό πακέτο δεν έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά φαίνεται στο νεότερο trailer του παιχνιδιού και εντοπίστηκε από τον χρήστη CharlieIntel στο Twitter/X. Το trailer αφορά το Lockpick Operator Pack που είναι timed exclusive DLC για το Call of Duty Modern Warfare 3 και περιλαμβάνει τα Van Goated Lockpick Operator Skin, AMRican Gothic Weapon Blueprint, και Starry Knife Melee Weapon Blueprint.


Θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όσους προ-παραγγείλουν το παιχνίδι, αλλά και το πακέτο (που αναμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*