Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony άρχισε να κατεβάζει videos που περιλαμβάνουν διαρροές για τα του PS5 Pro!

*
Οι διαρροές για τα του PS5 Pro είναι αρκετές και φαίνεται πως η Sony αρχίζει να λαμβάνει δραστικά μέτρα για να τις περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπως φαίνεται, η ιαπωνική εταιρεία ξεκίνησε με το κανάλι YouTube του Moore’s Law is Dead, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βγάζει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες που υπάρχουν στα εργοστάσια παραγωγής και στους συνεργάτες της ιαπωνικής εταιρείας.

Το video που κατέβασε η Sony ήταν αυτό με τα εσωτερικά έγγραφα που αφορούν σαν την νέα και πιο ισχυρή κονσόλα και τα οποία έφτασαν στα χέρια του. Ο ίδιος δημοσίευσε μέρος τους με μεγάλη προσοχή και κόβοντας αρκετά σημεία, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δυσαρέστησε τη Sony που προχώρησε σε copyright claim και άρα αφαίρεση του υλικού από το YouTube. Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς θα ακολουθήσει, αλλά είναι γεγονός πως οι διαρροές για τα του PS5 Pro συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς και μόλις πριν από μερικές ώρες το Verge δημοσίευσε μερικά ακόμη στοιχεία για το νέο σύστημα.


Αναμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*