Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15 Pro Max: Πέρασε με επιτυχία ένα σημαντικό τεστ αντοχής σε πτώση (video)

*
Μετά τα φαινόμενα υπερθέρμανσης που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, το iPhone 15 Pro Max απασχολεί τους φίλους της Apple για ένα καλό λόγο, αφού πέρασε με επιτυχία ένα σημαντικό τεστ αντοχής σε πτώση. Σύμφωνα με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Consumer Reports, το νέο «μεγάλο» τηλέφωνο της Apple πέρασε με επιτυχία τα τεστ αντοχής, κάτι που σημαίνει πως αποδεικνύεται ιδιαίτερα καλή η κατασκευή του. Μάλιστα, άντεξε μέχρι και 54 κιλά πίεσης!



Ένα δεύτερο μοντέλο της σειράς άντεξε έως και 100 πτώσεις, φεύγοντας με μόλις λίγες γρατζουνιές στο εξωτερικό του τμήμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των φίλων της Apple πάντως δεν είναι τα τεστ αντοχής, αλλά διαθεσιμότητας των νέων smartphones, καθώς και αυτή η σειρά έγινε ανάρπαστη και όσα καταστήματα έχουν διαθέσιμο στοκ το πουλάνε σε τιμές +30%!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*