Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί λόγω Apple Vision Pro το Samsung XR headset

*
Η Samsung αναμενόταν να παρουσιάσει το νέο της XR (Extended Reality) headset τις επόμενες ημέρες, ωστόσο φαίνεται πως τα πλάνα πάνε πιο πίσω. Σύμφωνα με το κορεατικό site SBS Kiz, η κυκλοφορία του πάει 3-6 μήνες μετά τον Φεβρουάριο του 2024 που ήταν προγραμματισμένο και το ρεπορτάζ σημειώνει πως η εταιρεία προχώρησε σε αυτήν την απόφαση για να ματσάρει και να ξεπεράσει (ίσως) το design και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Apple Vision Pro. Πάντως και στην μεριά της αμερικανικής εταιρείας τα πράγματα δεν πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά, αφού φαίνεται πως η παραγωγή συναντά δυσκολίες και ίσως δούμε το νέο mixed reality headset της να κυκλοφορεί σε μικρότερο αριθμό τεμαχίων, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες διάθεσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*