Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπούλησε για τρίτη φορά το Samsung Galaxy Z Fold Special Edition

*
Το Samsung Galaxy Z Fold Special Edition κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου και εξαντλήθηκε σε 10 λεπτά. Η Samsung κυκλοφόρησε άλλη μια παρτίδα και εξαντλήθηκε σε 5 λεπτά. Η εταιρεία έκανε διαθέσιμη και τρίτη παρτίδα η οποία είχε την ίδια πορεία, καθώς ξεπούλησε μέσα σε μόλις 6 λεπτά.

Αυτό συνέβη, παρά το γεγονός ότι η Samsung διέθεσε μεγαλύτερη ποσότητα Z Fold Special για την τρίτη παρτίδα σε σχέση με τις δύο πρώτες, αναφέρει το Newsis. Ωστόσο, ο αριθμός των μονάδων που υπήρχαν σε κάθε παρτίδα δεν έχει αποκαλυφθεί.


Η Special Edition είναι ακόμα διαθέσιμη μόνο στη Νότια Κορέα, αν και η κινεζική αγορά πήρε το Samsung W25, το οποίο είναι η Special Edition με ορισμένες (κυρίως δευτερεύουσες) αλλαγές. Το W25 (και το W25 Flip, το οποίο βασίζεται στο Galaxy Z Flip6) τέθηκε σε προ- παραγγελία στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 15 Νοεμβρίου (αυτή την Παρασκευή). Αμφιβάλλουμε ότι θα έχουμε συγκεκριμένους αριθμούς και σε αυτή την περίπτωση.

H Konami ξεκινάει νομικές ενέργειες για αυτούς που διέρρευσαν τον πηγαίο κώδικα του Metal Gear Solid 2

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*