Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker: Αυτά θα είναι τα νέα χρώματα των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max

*
Φαίνεται πως η αγορά έχει μπει ήδη για τα καλά στο χορό των διαρροών για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max και ήδη κάποιοι leaker κάνουν πάρτι. Σύμφωνα με τον λογαριασμό Majin Bu στο X/Twitter, η Apple δουλεύει σε δύο νέα χρώματα που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα για να τα αξιοποιήσει στα δύο «επαγγελματικά» τηλέφωνα της σειράς iPhone 16.

Αυτά είναι τα Desert Yellow/Desert Titanium και Cement Gray/Titanium Gray. Το Desert θεωρείται πως θα είναι κάτι κοντά στο χρυσό χρώμα του iPhone 14 Pro, αλλά σε μια πιο σκούρα απόχρωση. Το νέο γκρι θα είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που είδαμε πριν αρκετά χρόνια στο iPhone 6.


Προς το παρόν, πάντως, φαίνεται η Apple να μην έχει καταλήξει στα χρώματα των συσκευών και μένει να δούμε ποια από αυτά θα έρθουν μαζί με τις σχετικές ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*