Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λίγο πριν το MWC η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς smartphones Xiaomi 14

*
Η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι η σειρά smartphones Xiaomi 14 θα κάνει επίσημη πρεμιέρα εκτός Κίνας στα τέλη Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει προγραμματίσει το παγκόσμιο λανσάρισμα των νέων της ναυαρχίδων για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 στη Βαρκελώνη, μια ημέρα πριν την έναρξη του Mobile World Conference. Με βάση τα teasers αναμένουμε να δούμε και το πολυαναμενόμενο Xiaomi 14 Ultra.

Η landing page στην επίσημη ιστοσελίδα της Xiaomi κάνει αναφορά σε νέας γενιάς Leica optics, που θα φτάσουν σε νεά ύψη και το μυαλό όλων πάει στο μεγαλύτερο, μεταβλητό διάφραγμα της κύριας κάμερας του Xiaomi 14 Ultra. To Xiaomi 14 Ultra θα προσφέρει στους κατόχους του τέσσερις κάμερες των 50MP με κύριο αισθητήρα τον Sony LYT-900 και ταχύτερο μεταβλητό διάφραγμα f/1.6-f/4.0, τη στιγμή που το Xiaomi 13 Ultra είναι εφοδιασμένο με f/1.9 - f/4.0. Η σειρά Xiaomi 14 θα συνοδεύεται λογικά από το Xiaomi Pad 7 Android tablet.


Xiaomi 14 global debut set for February 25 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*