Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MEGA Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Xbox Series X χωρίς drive και το νέο controller της Microsoft (εικόνες)

*
Κι άλλα έγγραφα της Microsoft από τη δίκη με το FTC φέρνουν στη δημοσιότητα ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως μια νέα έκδοση του Xbox Series X χωρίς drive και ένα νέο controller με modular thumbsticks. Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως θέλει να ανανεώσει την πιο «δυνατή» από τις δύο κονσόλες της μέσα στο 2024. Η νέα έκδοση έχει την κωδική ονομασία Brooklin και αποκαλύφθηκε από τα έγγραφα του δικαστηρίου. Το νέο Xbox Series X έχει κυκλικό σχέδιο και θα κυκλοφορήσει χωρίς drive και 2TB αποθηκευτικό χώρο. Στο μπροστινό μέρος θα βρίσκεται μια θύρα USB-C για παροχή ενέργειας.

Διαβάστε ακόμη για τη λίστα παιχνιδιών της Bethesda που έρχονται μέχρι και λίγο μετά το 2024 και που διέρρευσε από την ίδια πηγή.




Σε ό,τι αφορά το νέο χειριστήριο έχει την κωδική ονομασία Sebille και θα ανακοινωθεί μέσα στη χρονιά. Θα περιλαμβάνει ένα accelerometer με γυροσκόπιο και θα έχει δύο χρώματα, λευκό και μαύρο. Θα μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο cloud, θα προσφέρει υποστήριξη για Bluetooth 5.2 και μία ενισχυμένη σύνδεση Xbox Wireless 2. Η Microsoft αναφέρει ακόμη «μεγαλύτερης ακρίβειας haptic feedback» και πιο αθόρυβα πλήκτρα, αλλά και modular thumbsticks.



To νέο Xbox Series X θα προσφέρει ακόμη υποστήριξη Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 και η ισχύς της PSU του θα είναι 15% μειωμένη. Η τιμή του θα είναι ίδια με αυτήν του λανσαρίσματος για το απλό Xbox Series X. To πλάνο είναι να βγει η κονσόλα και το νέο χειριστήριο μαζί με ένα νέο Xbox Series X με βελτιωμένη υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.2 (και ένα νέο controller).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*