Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροών συνέχεια: Νέο Doom, Dishonored 3 και remasters στο πρόγραμμα της Bethesda

*
Μετά τις πρωινές διαρροές για το νέο Xbox Series X με σκληρό δίσκο 2TB που ετοιμάζει η Microsoft, κάτι ακόμη ήρθε να προστεθεί στη λίστα κι αυτό είναι τα επόμενα παιχνίδια που ετοιμάζει η Bethesda. Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφα που εμφανίστηκαν στο δικαστήριο με το FTC, η ZeniMax αναμένεται να ρίξει στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2024 πολλά παιχνίδια και DLC. Μέσα στη λίστα είναι τα Starfield, Redfall, Ghostwire: Tokyo που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά και το The Elder Scrolls 6 και το νέο Indiana Jones. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά τα στοιχεία είναι ένα νέο Doom που έχει την ονομασία Doom Year Zero, το οποίο και θα ακολουθήσουν πολλά και διάφορα πακέτα έξτρα περιεχομένου σε μορφή DLC. Στη λίστα αναφέρεται ακόμη το Dishonored 3, καθώς και το sequel του Ghostwire: Tokyo. Τέλος, υπάρχουν αναφορές για remasters των The Elder Scrolls: Oblivion (για το οποίο υπάρχει ήδη σχετική φήμη από το καλοκαίρι) και Fallout 3, καθώς και δύο ακόμη παιχνίδια με τις κωδικές ονομασίες Project Kestrel και Project Platinum. Η Bethesda δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη στο θέμα της διαρροής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*