Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μειώνεται σημαντικά (για λίγες μέρες) η τιμή του PS5 στην Ελλάδα

*
Μια σημαντική προσφορά θα «τρέξει» τις επόμενες μέρες για την τιμή του PS5 στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προώθησης που θα ξεκινήσει η Sony σε πολλές αγορές, μάθαμε τι θα ισχύσει και για τα μέρη μας. Συγκεκριμένα, από τις 10 Ιουλίου έως και τις 23 του μήνα (ή μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου στοκ), το σύστημα θα πωλείται μέσω του επίσημου δικτύου διανομής της Sony και του επίσημου καναλιού λιανικής στα €475.

Διαβάστε και τις σχετικές προσφορές και μειώσεις τιμών για κονσόλες Xbox Series X/S στην Ελλάδα




Αντίστοιχα, θα έχουμε μειώσεις τιμών και στα χειριστήρια DualSense που θα πωλούνται όλα (ακόμη και οι πιο ακριβές εκδόσεις) στα €50. Τέλος, το DualSense Edge θα πωλείται με έκπτωση €10 για την ίδια περίοδο. Προσφορά θα «τρέξει» ακόμη και για παιχνίδια. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Νταξ, σε σχεση με τους day1 αγοραστές πριν 2,5 χρόνια κανουν εικονική (μετα την "αναγκαστική" αύξηση $ονυ στα 550) μείωση μόλις 25€ , που είναι μικρότερο ποσό αγοραστικής δύναμης, λογω "πληθωρισμού" aka ελληνικής ξεδιάντροπης αισχροκέρδιας :D Ισως προσπαθούν να ξεστοκάρουν το παλιό μοντέλο για να έρθουν σύντομα τα βελτιωμένα.Θα περιμενω μηπως βγει αληθινό το leak της Microsoft :p για Ps5 Slim φέτος στα 400 ή αλλιώς με βλέπω για bundle με Spidey2.Δεν βιαζόμαι, μια χαρρρρα κουβαλάει το Ps4 το Pro 6.5 χρόνια μετα...

*