Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες θέσεις εργασίας επιβεβαιώνουν ουσιαστικά το HDR στο Nintendo Switch 2

*
Η ώρα που θα μάθουμε περισσότερα για το Nintendo Switch 2 δεν απέχει αρκετά και νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχεδόν κάθε εβδομάδα. Όπως σημειώνεται από τον YouTuber Doctre81, η Nintendo δημοσίευσε δύο αγγελίες που επιβεβαιώνουν ουσιαστικά την υποστήριξη HDR στη νέα της κονσόλα. Η πρώτη αφορά έναν graphics engineer με ευθύνη του τον έλεγχο των λειτουργιών απεικόνισης σε διαφορετικές τηλεοράσεις και συστήματα, αλλά και στις ίδιες τις κονσόλες της Nintendo. Από την άλλη, η ιαπωνική εταιρεία ψάχνει και έναν Senior Engineer στον τομέα Display Technology & Development, με τις ευθύνες του να περιλαμβάνουν και τη βελτίωση της ποιότητας απεικόνισης μέσω επεξεργασίας και τεχνικών tone mapping. Το HDR δεν αναφέρεται αυτολεξεί, αλλά όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ουσιαστικά ότι μιλάμε για κάτι τέτοιο στη νέα κονσόλα. Μένει να δούμε πότε θα ανοίξει η Nintendo τα χαρτιά της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*