Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Αναφορές για machine learning και backwards compatibility από developer

*
Μπορεί η Sony να ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες το PS5 Slim, ωστόσο η αγορά περιμένει και την Nintendo και τα αποκαλυπτήρια του Nintendo Switch 2. Το backwards compatibility είναι από τα χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει περισσότερο οι fans και οι πρώτες φήμες για το θέμα είναι διφορούμενες.

Πριν από μερικές ώρες, ωστόσο, ο YouTuber Doctre81 ανέβασε ένα video για ένα προφίλ πρώην developer της Nintendo στο LinkedIn, ο οποίος και αναφέρει ότι εργάστηκε από τον Φεβρουάριο του 2021 έως και τον φετινό Αύγουστο στην ιαπωνική εταιρεία. Σημειώνει ότι εργάστηκε σε ένα «υπάρχον project και το διαμόρφωσε για να μειώσει την πολυπλοκότητά του, να βελτιώσει στις επιδόσεις του και να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά διατηρώντας τις τρέχουσες λειτουργίες».


Πολλοί θεωρούν πως πρόκειται για το Nintendo Switch 2 και πως ένα από αυτά που ανέφερε αφορούν το backwards compatibility. Μέσα σε όλα τα άλλα, το προφίλ επιβεβαιώνει και πως το Nintendo Switch 2 θα έχει χαρακτηριστικά machine learning, καθώς και θα υποστηρίζει το NVIDIA TensorRT, μία open source βιβλιοθήκη που επιταχύνει και βελτιώνει διαδικασίες σε διάφορα γλωσσικά μοντέλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*