Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch: Test overclocking αποδεικνύει τεράστιο bottleneck στη μνήμη! (video)

Φαίνεται πως το Nintendo Switch θα μπορούσε και με το υπάρχον hardware του να προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις, αν η κονσόλα δεν υπέφερε από ένα τεράστιο bottleneck στα της μνήμης. Κάτι τέτοιο αποδεικνύει ένα νέο video από τον YouTuber naga, ο οποίος δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό ένα video από ένα modded Nintendo Switch OLED με 8GB RAM και το πως αυτό «τρέχει» το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom σε ανάλυση έως και 4Κ και το Mortal Kombat 1 σε πολύ καλύτερα επίπεδα.

Στη συνέχεια έκανε ένα extreme overclocking test με ένα άλλο modded Nintendo Switch OLED με 8GB Hynix NEI RAM που αποδεικνύει πόσο πίσω κρατάει το σύστημα η μνήμη που επέλεξε η Nintendo. Το δεύτερο σύστημα, για παράδειγμα, μπορεί να «τρέξει» το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κοντά στα 60fps κάνοντας overclocking τη RAM στα 3050 Mhz, ενώ σε άλλα games όπως τα Hogwarts Legacy και The Witcher 3, η επιλογή αυτή φέρνει περισσότερα από τα «μαμίσια» 30 fps.


Όλα τα παραπάνω φαίνεται να αποδεικνύουν πως η RAM του Nintendo Switch βάζει πολλά εμπόδια και ίσως γι’ αυτό η Nintendo φαίνεται πως εξετάζει τα τουλάχιστον 12GB RAM στο Nintendo Switch 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*