Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch: Test overclocking αποδεικνύει τεράστιο bottleneck στη μνήμη! (video)

Φαίνεται πως το Nintendo Switch θα μπορούσε και με το υπάρχον hardware του να προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις, αν η κονσόλα δεν υπέφερε από ένα τεράστιο bottleneck στα της μνήμης. Κάτι τέτοιο αποδεικνύει ένα νέο video από τον YouTuber naga, ο οποίος δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό ένα video από ένα modded Nintendo Switch OLED με 8GB RAM και το πως αυτό «τρέχει» το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom σε ανάλυση έως και 4Κ και το Mortal Kombat 1 σε πολύ καλύτερα επίπεδα.

Στη συνέχεια έκανε ένα extreme overclocking test με ένα άλλο modded Nintendo Switch OLED με 8GB Hynix NEI RAM που αποδεικνύει πόσο πίσω κρατάει το σύστημα η μνήμη που επέλεξε η Nintendo. Το δεύτερο σύστημα, για παράδειγμα, μπορεί να «τρέξει» το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κοντά στα 60fps κάνοντας overclocking τη RAM στα 3050 Mhz, ενώ σε άλλα games όπως τα Hogwarts Legacy και The Witcher 3, η επιλογή αυτή φέρνει περισσότερα από τα «μαμίσια» 30 fps.


Όλα τα παραπάνω φαίνεται να αποδεικνύουν πως η RAM του Nintendo Switch βάζει πολλά εμπόδια και ίσως γι’ αυτό η Nintendo φαίνεται πως εξετάζει τα τουλάχιστον 12GB RAM στο Nintendo Switch 2.

Τρεις μήνες με το Huawei Watch GT6 Pro: το gadget που άλλαξε τις συνήθειές μου

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*