Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι πριν το 2027 το λανσάρισμα του οικονομικού Apple Vision Pro, υποστηρίζει γνωστός αναλυτής

*
Καθώς η παραγωγή της πρώτης γενιάς Apple Vision Pro αναμένεται να σταματήσει ως το τέλος του 2024, λέγεται ότι η εταιρεία θα συγκεντρώσει τις προσπάθειές της στη συνέχεια σε ένα οικονομικά προσιτό headset μικτής πραγματικότητας. Ως τώρα έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι αυτό θα λανσαριστεί εντός τους 2025, όμως ο γνωστός αναλυτής, Ming-Chi Kuo λέει ότι αυτό ίσως δεν πρόκειται να συμβεί πριν το 2027 και μάλιστα θα έρθει με σημαντικά αναβαθμισμένο chip.

Ο Kuo πιστεύει πως το 2025 η Apple απλά θα κυκλοφορήσει το δεύτερης γενιάς Vision Pro, εφοδιασμένο με το M5 chip και προσθέτει ότι η μαζική παραγωγή του θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. O Kuo αναφέρει ότι δεν αρκεί απλά μια μείωση της τιμής και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Apple αποφάσισε να μεταφέρει την είσοδο του πιο οικονομικού Vision Pro στην αγορά. Ακόμα, το συγκρίνει με το HomePod, που ακόμα και όταν η Apple λανσάρισε το πιο οικονομικό HomePod mini, τα έξυπνα ηχεία δεν μπόρεσαν ποτέ να κερδίσουν τις καρδιές μεγάλης ομάδας του καταναλωτικού κοινού.

Αποσύρθηκε μετά από καταγγελία η νεότερη ελληνική διαφήμιση της σοκολάτας ΙΟΝ

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*