Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Q Lite: Νέα φήμη για την ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

*
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ακούσαμε πληροφορίες και διαρροές για το PlayStation Q Lite και ίσως έχουμε ενδείξεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου φορητού συστήματος της Sony. Ο γνωστός insider Tom Henderson αποκάλυψε στο νεότερο podcast που συμμετέχει πως οι διεργασίες προχωρούν στο εσωτερικό της Sony για το PlayStation Q Lite και πως το σύστημα θα είναι περιορισμένο στο PS5, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να «ξεκλειδωθεί» με τις κλασικές γνωστές μεθόδους. Επίσημα, δεν θα μπορεί να υποστηρίξει άλλες υπηρεσίες cloud όπως το GeForce Now ή το Xbox Game Pass, αλλά είμαστε σίγουροι πως οι hackers θα πιάσουν άμεσα δουλειά. Όπως ανέφερε στο Lord Podcast, λοιπόν, ο Tom Henderson, η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να ρίξει στην αγορά το PlayStation Q Lite μέσα στον Νοέμβριο, μαζί με ένα ακόμη hardware Sony που εικάζεται πως είναι το ανανεωμένο PS5 με το αποσπώμενο drive, αλλά και νέα earbuds και ασύρματα ακουστικά γενικότερα. Η συζήτηση για το PlayStation Q Lite συνεχίστηκε στο podcast και ο Henderson εκτιμά πως η ιαπωνική εταιρεία θα τιμολογήσει την κονσόλα ως περιφερειακό και όχι σαν φορητό και ως εκ τούτου πιστεύει πως η τιμή του θα κινηθεί κοντά στα 200 δολάρια, μιας και μιλάμε απλά για ένα DualSense με μια οθόνη προσαρμοσμένη στο κεντρικό του τμήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*