Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ποια θα είναι η τιμή του PlayStation Project Q;

*
Η κυκλοφορία του PlayStation Project Q έχει επιβεβαιωθεί και μένει να μάθουμε την τιμή του. Μία τέτοια εκτίμηση έκανε η Microsoft στο πλαίσιο της τοποθέτησής της στην ακρόαση για τη μάχη με το FTC. Η αμερικανική εταιρεία εκτιμά πως το νέο gadget της Sony θα πωλείται σε μια τιμή κάτω από τα 300 δολάρια, αναφέροντας πως «η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει μια φορητή έκδοση του PlayStation 5 αργότερα μέσα στη χρονιά, με τιμή κάτω από τα 300 δολάρια». Το PlayStation Project Q διέρρευσε πριν από αρκετούς μήνες και η Sony το παρουσίασε επίσημα στο πρόσφατο PlayStation Showcase της. Η συσκευή θα υποστηρίζει streaming από την κονσόλα σε έως και 1080p και 60fps και θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιεί την εφαρμογή PS Remote Play. Στο κέντρο της θα υπάρχει μια οθόνη 8 ιντσών, ενώ θα προσφέρει ακόμη adaptive triggers, haptic feedback και πολλές ακόμη επιλογές από το DualSense.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*