Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πότε κυκλοφορεί τελικά το MSI Claw; Έχουμε απάντηση!

*
Update: Όπως φαίνεται, το προϊόν είναι ήδη σε stock στη Γερμανία και ήδη άμεσα διαθέσιμο για αγορά.

Η αγορά των φορητών gaming υπολογιστών συνεχίζει να υποδέχεται νέους «παίκτες» και πλέον μάθαμε και πότε κυκλοφορεί το MSI Claw. Σύμφωνα με τη νέα σελίδα προ-παραγγελιών της MSI, το νέο φορητό έρχεται στις 8 Μαρτίου, ενώ μάθαμε και τι περιλαμβάνει το πακέτο αγοράς που φαίνεται πως έρχεται με ένα δικό του dock και μια θήκη μεταφοράς.




Η τιμή με τον Intel Ultra 7 και τα 512GB ορίστηκε στα 749 δολάρια, ενώ αυτή με το 1ΤΒ στα 799 δολάρια. Το πιο low spec μοντέλο με τον Intel Ultra 5 θα έρθει στα 699 δολάρια και μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 15 του μήνα. Μέσα στο πακέτο αγοράς, οι παίκτες θα βρουν και ένα MSI Claw Docking Station, αλλά και μια θήκη μεταφοράς, ένα μπρελόκ, ένα tempered glass screen protector και ένα συλλεκτικό lanyard.

Περισσότερα και για αυτό το προϊόν τις επόμενες ημέρες λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*