Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα παραγωγής για το Apple Vision Pro ρίχνουν τους στόχους της Apple

*
Μπορεί το Apple Vision Pro να παρουσιάστηκε πρόσφατα και να μπήκε ο στόχος για μεγάλη παραγωγή, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα τηρηθεί. Σύμφωνα με αναφορές των Financial Times, η Apple μείωσε αρκετά τις εκτιμήσεις και τους στόχους πωλήσεων, μιας και αντί για 1 εκατομμύριο μονάδες τον πρώτο μήνα διάθεσής του, θα καταφέρουν να κατασκευαστούν κάτι λιγότερο από 400 χιλιάδες τεμάχια  Apple Vision Pro. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από δύο insiders που αναφέρουν τα νούμερα αυτά με πληροφορίες από την Luxshare, την εταιρεία που συναρμολογεί το headset. Οι άλλες δύο εταιρείες που συνεργάζονται με την Apple έχουν δεχτεί παραγγελίες για μόλις 130-150 χιλιάδες μονάδες μέχρι το 2024. Μένει να δούμε τι αλλαγές θα φέρουν αυτά τα νέα δεδομένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*