Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Αυτή θα είναι η τιμή του και μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με insider

*
Η συζήτηση για το PS5 Pro «ανάβει» ξανά και αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες για την τιμή και μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας. Μέσα από νέο του video, ο γνωστός insider και YouTuber “Moore’s Law is Dead” ανέφερε μερικά specs που έχουν επιβεβαιωθεί, καθώς και κάποια ακόμη που είναι υπό συζήτηση.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η Sony σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει 16GB GDDR6 με 256-bit bus και η GPU θα προσφέρει 60 CU’s. Όπως τονίζει, ακόμη, η AMD εκτιμά πως το σύστημα θα κυκλοφορήσει μέσα στη φετινή εορταστική περίοδο.


Στο video αναφέρεται ακόμη και η τιμή της νέας κονσόλας που θα είναι περίπου 500 δολάρια για την έκδοση χωρίς disc drive. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*