Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε έκπτωση το Xbox Series X με ισχύ και στην Ελλάδα

*
Αν ψάχνετε δώρο για τα Χριστούγεννα, η Microsoft θέλει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το Xbox Series X, κάνοντας μια γενναία πτώση τιμής και προσφέροντας το πακέτο με έκπτωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση στο αμερικανικό account του Xbox στο X (πρώην Twitter), η κονσόλα θα πωλείται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (φανταζόμαστε αυτό των εορτών) στα 399,99 δολάρια στις ΗΠΑ. Για τη χώρα μας επανέρχεται ουσιαστικά η έκπτωση της Black Friday στα €439 και θα ισχύσει επίσημα από αύριο και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.


Πάντως το Πλαίσιο έχει ήδη βάλει το σκέτο σύστημα στα €439, καθώς και τα δύο bundles με το Forza Horizon 5 και το Diablo 4 στα €449. Πολύ καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*