Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 26 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια των Xiaomi 14

*
Η Xiaomi αποκάλυψε πως μέσα στον μήνα θα παρουσιάσει τις νέες ναυαρχίδες της και πλέον έχουμε ημερομηνία για τα Xiaomi 14. Η νέα σειρά συσκευών θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Οκτωβρίου, σε ένα ειδικό event που θα λάβει χώρα στην Κίνα. Εκεί θα παρουσιαστούν τα νέα τηλέφωνα της σειράς με HyperOS και μια νέα κάμερα που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Leica.

Αναμένουμε αποκαλυπτήρια για δύο μοντέλα, τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14  Pro, τα οποία θα φέρουν το Snapdragon 8 Gen 3 chipset. Το Xiaomi 14 Ultra θα παρουσιαστεί αργότερα και δεν θα είναι -λογικά- μέρος της εκδήλωσης.


Σύμφωνα με έναν leaker και οι δύο συσκευές θα έρθουν σε μαύρο, λευκό και πράσινο χρώμα, με το Xiaomi 14 να έχει και μια ροζ εναλλακτική. Θα υπάρχει ακόμη έκδοση με 16GB RAM και 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο για το Pro μοντέλο. Το Xiaomi 14 θα έρθει με υποστήριξη φόρτισης 90W και το Xiaomi 14 Pro με 120W. Από μεριάς σχεδιασμού, τέλος, θα έχουμε το κλασικό τετράγωνο camera island, αλλά οι φακοί θα είναι διαφορετικοί. Περισσότερα σύντομα…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*