Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 40% των Joy-Cons του Nintendo Switch επηρεάζονται από drift

*
Όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα από τη βρετανική εταιρεία μελέτης καταναλωτών Which?, δύο στα πέντε χειριστήρια Joy-Con του Nintendo Switch επηρεάζονται από drift. Η τελευταία κονσόλα της Nintendo έχει έρθει αντιμέτωπη με δεκάδες χιλιάδες σχετικά παράπονα από παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα ξεκίνησαν το 2017, το έτος λανσαρίσματος του Nintendo Switch, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δικαστικές αγωγές, αλλά και κλήσεις προς επιθεώρηση του θέματος από την Ευρωπαϊκή ένωση. Η τελευταία έλαβε περισσότερα από 25.000 παράπονα, προερχόμενα από διάφορες χώρες, με τον Shuntaro Furukawa (πρόεδρος της Nintendo) να απολογείται δημόσια το 2020, λέγοντας πως το εν λόγω θέμα έχει βελτιωθεί.

Παρόλα αυτά τον Απρίλιο του 2022 έγινε γνωστό πως η Nintendo of America εξακολουθεί να λαμβάνει χιλιάδες Joy-Cons με drift προς επιδιόρθωση σε εβδομαδιαία βάση. Αμέσως μετά η βρετανική εταιρεία Which? ξεκίνησε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας μαρτυρούν πως το 40% των Joy-Cons παρουσιάζουν drift.

Η Nintendo απάντησε στη Which? λέγοντας πως το ποσοστό χειριστηρίων Joy-Con που έχουν αναφερθεί πως παρουσιάζουν drift είναι μικρό και πως γίνονται συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των αναλογικών μοχλών. Συνέχισε μάλιστα δηλώνοντας πως πιστεύει ότι το hardware της λειτουργεί ακριβώς όπως σχεδιάστηκε και σε περίπτωση που προκύπτουν προβλήματα, οι καταναλωτές θα πρέπει να απευθύνονται σε αντιπροσώπους της προς επίλυσή τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Ότι ναναι έρευνες . Μιλάμε για πλ μεγαλύτερο ποσοστό . Το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί και σε αρχικό στάδιο αλλά και μετά από δυο χρόνια . Κάτι που καθιστά τα τελευταία εκατομμύρια switch εκτός έρευνας . Αν αθροίσουμε και το ποσοστό που δεν το αντιλαμβάνεται ή δεν το γνωστοποιεί μιλάμε για ένα νούμερο τεράστιων διαστάσεων .

*