Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To iPhone 15 θα κυκλοφορήσει με ταχεία φόρτιση που φτάνει τα 35W

*
Η Apple βρίσκεται στη τελική ευθεία ανακοίνωσης των iPhone 15 και iPhone 15 Pro, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Αρκετές θα είναι οι αλλαγές σε αυτό το lineup και η εταιρία θέλει να ενισχύσει τις πωλήσεις των απλών μοντέλων προσφέροντας Dynamic Island Technology στο μπροστινό μέρος και USB-C με αναβαθμισμένο εσωτερικό. Ωστόσο, μια είδηση τελευταίας στιγμής μας πληροφορεί πως τα δύο μοντέλα θα έχουν fast charging speeds της τάξης των 35W.

Είναι γνωστό πως τα iPhone 15 θα έχουν θύρα USB-C που θα υποστηρίζει και Thunderbolt. Πηγές αναφέρουν στο 9to5mac πως η συσκευή θα έχει γρηγορότερη ταχύτητα φόρτισης λόγω της παραπάνω θύρας. Επιπλέον, αναφέρουν πως μερικά μοντέλα θα υποστηρίζουν γρηγορότερη φόρτιση με καλώδιο. Αυτό σημαίνει πως το 35W fast charging μπορεί να είναι διαθέσιμο μόνο στο iPhone 15 Pro ενώ τα απλά μοντέλα θα φορτίζουν στις τωρινές ταχύτητες.


Οι συσκεύες iPhone πάντα είχαν πιο αργή φόρτιση από συσγκευές με λογισμικό Android. Για παράδειγμα, εταιρίες όπως η Samsung έχουν καταφέρει να φτάσουν τα 45W Fast Charging. Το iPhone 14 Pro Max από την άλλη χρειάζεται κοντά στις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Με τις αλλαγές αυτές, το iPhone 15 Pro θα φορτίζει αρκετά πιο γρήγορα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*