Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο controller της Nacon για το PS5 είναι απαλλαγμένο από το stick drift (video)

H Nacon ανακοίνωσε το Revolution 5 Pro, ένα νέο controller για το PS5. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και η τιμή του έχει οριστεί στα $244. Θα είναι το πρώτο controller για την κονσόλα νέας γενιάς της Sony με χαρακτηριστικά που θα εμποδίζουν το drift καθώς θα είναι εφοδιασμένο με Hall Sensor thumbsticks που χρησιμοποιούν μικρούς ηλεκτρομαγνήτες για τη μεταφορά των κινήσεων των sticks.

Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 10 ωρών και φορτίζει με καλώδιο USB-C. Διαθέτει την κλασσική υποδοχή 3,5mm για σύνδεση ακουστικών και επίσης μέσω Bluetooth το Revolution 5 Pro μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα ακουστικά. Ακόμα, είναι δυνατή η τοποθέτηση επιπλέον βάρους στις λαβές και υπάρχει υποστήριξη για Trigger Stops. Κάτι επίσης σημαντικό είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να επισκευάσουν και να αντικαστήσουν βασικά εξαρτήματα.


Το Revolution 5 Pro θα γίνει διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό με τέσσερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα στο πίσω μέρος. Τέλος, είναι συμβατό με PS4 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*