Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation 5 έχει το 51% των πωλήσεων κονσολών στο Ηνωμένο Βασίλειο το τελευταίο εξάμηνο

*
Το PlayStation 5 κυριαρχεί στην των αγορά κονσολών στο Ηνωμένο Βασίλειο το τελευταίο εξάμηνο. Σύμφωνα με τα δεδομένα της GfK που δημοσίευσε το GamesIndustry.biz, το PlayStation 5 αντιπροσωπεύει το 43% όλων των κονσολών που πουλήθηκαν το τελευταίο χρόνο - μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Τους τελευταίους έξι μήνες, το PlayStation 5 κατέχει το 51% όλων των κονσολών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Τα πρόσφατα highlights του PlayStation 5 έρχονται από τις πωλήσεις του standard PS5 model, τις τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες τον Ιούλιο και Αύγουστο και το πρόσφατο EA Sports FC 24 bundle", αναφέρει ο πρόεδρος της GfK Dorian Bloch.


"Σε παρόμοιες μετρήσεις οι πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S έπεσαν από το 26% στο 23% το τελευταίο εξάμηνο αλλά η μεγαλύτερη πτώση σημειώνεται στο Nintendo Switch από το 34% στο 25%". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*