Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πολυ-εργαλείο Flipper Zero μπορεί πλέον να παίζει και games (video)

*
Το πολυ-εργαλείο Flipper Zero (που έχουμε δει κυρίως σε θέματα «σπασίματος») έχει άπειρες λειτουργίες και σε αυτές προστέθηκε και η δυνατότητα να παίζει games.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνεργασία με το Raspberry Pi και ενός add-on που ονομάζεται Video Game Module. Στο εσωτερικό του «κρύβει» ένα Rasberry Pi RP2040 microcontroller που μπορεί να «τρέξει» games που είναι φτιαγμένα σε C, C++ και MicroPython και φέρει μέχρι και αισθητήρες για κίνηση σε 3 άξονες και accelerometer  στα ίδια επίπεδα.


Κάτι τέτοιο μεταφράζεται σε υποστήριξη για κινήσεις με τα χέρια που αναγνωρίζονται και μεταφέρονται στη δράση. Η μικροσκοπική οθόνη 1,4 ίντσας του Flipper Zero μπορεί να παίξει κάποια τυπικά games, αλλά πλέον με το Video Game Module η εικόνα μπορεί να μεταφερθεί και σε εξωτερικές οθόνες.

Το Flipper Zero κοστίζει 169 δολάρια, ενώ το Video Game Module 49 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*