Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το update Οκτωβρίου για το Xbox είναι εδώ με νέες λειτουργίες όπως keyboard mapping

*
Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του νέου της update για τις κονσόλες Xbox με πολλές και ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες, όπως το keyboard mapping. Το σχετικό χαρακτηριστικό προσβασιμότητας ελεγχόταν εδώ και καιρό και πλέον οι παίκτες μπορούν να κάνουν remap σχεδόν 90 πλήκτρα ή και συνδυασμούς τους σε οποιοδήποτε κομμάτι του Xbox Adaptive Controller ή του Xbox Elite Series 2.

Με αυτόν τον τρόπο, άτομα με κάποια δυσκολία θα μπορούν να παίξουν ακόμη και games που υποστηρίζουν μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Το keyboard mapping για τα χειριστήρια Xbox θα είναι διαθέσιμο μέσα από το Xbox Accessories App για PC και κονσόλες. Ακόμη, θα είναι πιο εύκολη η εισαγωγή game captures στο Clipchamp app, με τις καταγραφές να περνούν μέχρι και αυτόματα στην εφαρμογή.




Με το update γίνεται ευρύτερος και ο διαμοιρασμός διαγνωστικών δεδομένων ανάμεσα σε όλα τα συστήματα που έχει στην κατοχή του ένας χρήστης.



Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε έναν πειραματισμό που θα κάνει σε μικρό αριθμό χρηστών, οι οποίοι θα έχουν έναν πιο εύκολο τρόπο να μπουν σε ένα game που παίζει ένας φίλος τους και να διασκεδάσουν μαζί. Ουσιαστικά, θα πρόκειται για μια πρόσκληση που θα μπορεί να αποσταλεί απλά από το προφίλ του χρήστη. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Xbox update μπορείτε να βρείτε στο Xbox Wire
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*