Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi 14 Ultra: Αυτό είναι το νέο κινητό-«τέρας» της εταιρείας (video)

*
Η Xiaomi παρουσίασε λίγο πριν το MWC 24 το Xiaomi 14 Ultra, τη νέα της ναυαρχίδα στα Android smartphones και το κινητό που έχει όλα όσα ονειρευόμασταν. Η εκδήλωση έγινε στην Κίνα και το νέο smartphone έρχεται με κύριο αισθητήρα Sony LYT-900 (50MP με dual aperture από f/1.63-f/4.0. Η Xiaomi αναφέρει ότι μπορεί να «πιάσει» 136% περισσότερο φως και έχει ακόμη μία ultra-wide camera και δύο φακούς telephoto.

Το σετ καμερών προσφέρει συνολικά ανάλυση 50MP. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε μια οθόνη 6.73 ιντσών OLED LTPO με ανάλυση 3200x1440 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, φωτεινότητα έως 3000 nits και χρήστη του Shield Glass (10x πιο ανθεκτικό στις πτώσεις). Στο εσωτερικό του έχουμε Snapdragon 8 Gen 3 με 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο.


«Τρέχει» Android 14 και HyperOS. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5300mAh και φορτίζει στα 90W με καλώδιο ή στα 80W ασύρματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*