Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστης αναφέρει ότι το iPhone 15 Pro φόρτιζε Power Bank αντί να φορτίζεται από αυτό!

*
Το iPhone 15 Pro προσφέρει μια σειρά από αλλαγές και μία από αυτές είναι η θύρα USB-C. Όπως φαίνεται, πάντως, σε κάποιες περιπτώσεις δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Χρήστης ανέφερε στο Reddit πως συνδέοντας το iPhone 15 Pro σε ένα Power Bank της Anker, τα αποτελέσματα που πήρε ήταν αντίστροφα. Αντί, δηλαδή, το Power Bank να προσφέρει ενέργεια στο iPhone 15 Pro, το iPhone 15 Pro φόρτιζε το Power Bank! H Anker πρότεινε στο χρήστη να χρησιμοποιήσει τη θύρα USB-A του Power Bank (με τον σχετικό USB-A σε USB-C αντάπτορα) αντί για την USB-C. Ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν το ζήτημα λύθηκε στο πρόσφατο update του iOS και εδώ είναι ένα ζήτημα, μιας και το iPhone 15 Pro μπορεί να φορτίζει μέσω καλωδίου USB-C άλλες συσκευές, όπως πχ. ένα Apple Watch ή τα AirPods. Κάτι φαίνεται πως πήγε λάθος σε αυτή τη διαδικασία και αναμένεται να δούμε σύντομα κάποιο update.

I plugged my iPhone 15 pro into this brand new Anker power band and the power bank is drawing power from the iPhone. How do I switch it to provide power to the iPhone?
byu/Utah_Golf iniPhone15Pro
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*