Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Surface Pro 4

Πριν από λίγη ώρα έγινε η παρουσίαση του νέου υβριδίου tablet/laptop της Microsoft, μαζί με τα αναβαθμισμένα περιφερειακά του. Το νέο Surface Pro θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, ενώ ακόμη και η οθόνη θα είναι μεγαλύτερη και συγκεκριμένα στις 12.3 ίντσες, χωρίς ωστόσο να μεγαλώνει το συνολικό μέγεθος της συσκευής. Το νέο συνοδευτικό πληκτρολόγιο θα είναι πλεόν άμεσα συγκρίσιμο με τα αντίστοιχα των laptops, το trackpad έχει αυξηθεί σε μέγεθος κατά 40%, ενώ το νέο στυλό διαθέτει -σύμφωνα με την Microsoft- τη μεγαλύτερη ακρίβεια στην αγορά, ενσωματώνοντας 1024 επίπεδα ευαισθησίας.



Το Surface Pro 4 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες από το σάιτ της εταιρείας έχουν ήδη "ανοίξει". Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το νέο Surface Pro μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*