Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν και είναι άμεσα διαθέσιμα τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL

*
Κατά τη διάρκεια του Google I/O event ανακοινώθηκαν τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL που είναι άμεσα διαθέσιμα. Αποτελούν τις πιο οικονομικές επιλογές που προσφέρει η οικογένεια Pixel 3, παρόλα αυτά διαθέτουν την Pixel camera που αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα των smartphones της Google. Όμως, προκειμένουν να είναι δυνατή η μείωση της τιμής, το πίσω μέρος είναι φτιαγμένο από πλαστικό αντί για γυαλι, έχει προτιμηθεί επεξεργαστής Snapdragon 670, ο μέγιστος αποθηκευτικός χώρος είναι 64GB, δεν υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση και δεν παρέχεται πιστοποίηση για το αδιάβροχο των συσκευών. Επιπλέον επανέρχεται το headphone jack. Το Pixel 3a XL έχει οθόνη 6'' Full HD+ OLED, ενώ αυτή του Pixel 3a είναι ίδιας τεχνολογίας και ανάλυσης, απλα λίγο μικρότερη, δηλαδή 5,6''. Χαρακτηριστικά όπως στερεοφωνικά ηχεία, Bluetooth 5.0, δωρεάν backup στο Google Photos για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες δίνουν το "παρών" και στις δύο συσκευές. Η Google υπόσχεται τρία χρόνια ενημερώσεις για το Android OS αλλά και τους τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια, κάτι σύνηθες βεβαίως για τα smartphones της εταιρείας. Η τιμή του Pixel 3a έχει καθοριστεί στα $399, ενώ αν έχετε βάλει στο μάτι το Pixel 3a XL, θα πρέπει να αποχωριστείτε $479.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Μόνο εμένα μου φαίνεται πως έχουμε ξεφύγει όσον αφορά τις τιμές στα "mid-range"; 4 κατοστάρικα για τη "φθηνή" έκδοση; Δε ξέρω. Ίσως εγώ είμαι ο περίεργος. Αλλά δε μου κάθεται καθόλου καλά.

*