Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν νέα Logitech G gaming headsets

Η Logitech ανακοίνωσε δύο νέα gaming headsets, τα Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless και Logitech G633 Artemis Spectrum. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν οδηγούς Pro-G, είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, με φωτισμό RGB, εναλλάξιμα και οπίσθια φωτιζόμενα καλύμματα, καθώς και προγραμματιζόμενα πλήκτρα G. Σε συνδυασμό με το λογισμικό Logitech Gaming οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τον ήχο, να δημιουργήσουν προσωπικά προφίλ ακρόασης, αλλά και να αποθηκεύσουν εύκολα (στο G933) την δική τους επιλογή ισοστάθμισης.  Tα Logitech G633 και G933 είναι τα πρώτα headsets που προσφέρουν στους gamers δύο επιλογές surround ήχου, τόσο Dolby όσο και DTS Headphone:X (η τελευταία θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο μέσω αναβάθμισης λογισμικού).

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογία DTS Headphone:X χρησιμοποιεί εξελιγμένες ρυθμίσεις και επεξεργασία ώστε να φέρει τους gamers (αλλά και τους μουσικόφιλους) πιο κοντά στην εμπειρία ενός στούντιο ήχου, υποστηρίζοντας πολυκαναλικά σήματα 7.1 και πολλαπλές επιλογές προσωποποίησης. Και τα δύο headsets συνεργάζονται με PCs, φορητές συσκευές και οικιακά συστήματα ψυχαγωγίας, ανάμεσα τους τα PlayStation 4 και Xbox One. Το Logitech G633 διαθέτει σύνδεση μέσω USB και αναλογική είσοδο, οπότε μπορεί να συνδεθεί και να μιξάρει ήχο από δύο συσκευές, ενώ το Logitech G933 διαθέτει είσοδο USB και δύο αναλογικές, οπότε μπορεί αντίστοιχα να συνδεθεί και να μιξάρει ήχο με έως τρεις συσκευές.


Επίσης, το Logitech G933 συνδέεται με συστήματα home theater (μέσω της θύρας USB και της εξόδου ήχου RCA), ενώ παρέχει τη δυνατότητα για ενσύρματη ή ασύρματη χρήση, με την τελευταία να γίνεται στα 2.4 GHz. Ακόμη, ο ασύρματος μίκτης USB επιτρέπει τη σύνδεση χωρίς καλώδιο με διάφορες συσκευές. Τέλος, τα Logitech G933 και Logitech G633 αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Οκτώβριο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €199 και €169 αντίστοιχα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ωραία. Αυτό το mic όμως, χάθηκε να ήταν αποσπώμενο; Ή κάπως πιο... διακριτικό;

*