Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Microsoft Display Dock

Αν και ήδη είχε διαρρεύσει, σήμερα έγινε κι επίσημο. Το Microsoft Display Dock είναι μια συσκευή που θα υλοποιήσει τον όρο continuum και στα κινητά, αρχής γενομένης με τα δύο καινούρια Lumia 950 και Lumia 950XL. Το μικρό αυτό dock στην ουσία συνδέει τα υποστηριζόμενα κινητά σε μεγάλες οθόνες κι εκμεταλλεύεται την δυνατότητα των Windows 10 και των universal apps να προσαρμόζονται και να συμπεριφέρονται διαφορετικά, ανάλογα την περίσταση.



Για να επιτευχθεί αυτό ενσωματώνει 3 θύρες USB (για πληκρολόγιο και ποντίκι), ενώ για σύνδεση με οθόνες έχει τόσο μια HDMI όσο και μια απλή. Στην επίδειξη που έκαναν οι άνθρωποι της εταιρείας, είδαμε το νέο Lumia 950 να κάνει διάφορες εργασίες σαν PC σε μια μεγάλη οθόνη και να είναι ταυτόχρονα ένα πλήρως λειτουργικό κινητό, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το Microsoft Display Dock θα είναι διαθέσιμο μαζί με τα νέα Lumia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*