Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Oppo A12s

*
Μετά την αποκάλυψη του A12 πριν από μερικούς μήνες, η Oppo παρουσίασε το A12s που ουσιαστικά δεν είναι μια νέα συσκευή. Είναι το A12 με διαφορετικό σχεδιασμό, δηλαδή με Helio P35 SoC, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και θύρα microSD μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τη μνήμη μέχρι τα 256GB.

Το Oppo A12s τρέχει Android 9 Pie "κάτω" από το ColorOS 6.1. Η LCD οθόνη του έχει μέγεθος 6,2'' και ανάλυση 1520x720. Διαθέτη εγκοπή στο πάνω μέρος της όπου είναι τοποθετημένη η 5MP selfie camera, η οποία έρχεται με AI Beauty mode.


Στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και δύο κάμερες. Η κύρια με ανάλυση 13MP και αισθητήρας βάθους στα 2MP. Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 4.230 mAh και φορτίζει μέσω θύρας microUSB.

Το Oppo A12s θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματισμούς, Light Blue και Light Silver.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*