Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής: Η Apple θα κυκλοφορήσει το foldable iPhone μέσα στο 2023

*
Η αγορά των smartphones έχει στραφεί στα foldables και φαίνεται πως και η Apple δεν θα αργήσει να πάει προς το πρώτο foldable iPhone. Σύμφωνα με τον κορυφαίο αναλυτή Ming-Chi Kuo, μέσα στο 2023 η αμερικανική εταιρεία θα ανακοινώσει τη δική της πρόταση για αυτήν την κατηγορία, εκτιμώντας δε πως θα ρίξει στην αγορά πάνω από 20 εκ. συσκευές. Προς το παρόν δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη αναφορά, ενώ δεν ξέρει κανείς ακόμη ποια θα είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η συνεργασία με την Samsung για τα OLED panels μπορεί να θεωρείται δεδομένη και ο Kuo σημειώνει πως η οθόνη της συσκευής θα έχει διαγώνιο 8 ιντσών. Σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό, ο αναλυτής εκτιμά πως Oppo, Vivo, Xiaomi και Honor θα λανσάρουν νέα μοντέλα foldables στα τέλη του 2021 ή αρχές του 2022 και οι αποστολές συσκευών της κατηγορίας θα φτάσουν τα 17 εκ. μέσα στην επόμενη χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*